Stanje izgradnja dzamije 2022-09-26

Esselamu alejkum draga braco i sestre, dragi vakifi naseg islamskog centra-dzamije.

Zelimo  vas obavijestiti da je jutros na nasoj dzamiji boravila opcinska  inspakcija-komuna i ustanovila da se radi jako kvalitetno bez ikakvih  primjedbi na gradnju. Ovo je za nas veliki vjetar u leda koji nam daje  volju i snagu za nove pobjede uz Allahovu pomoc.

Hvala Allahu dz.s. na pomoci i molimo Ga da nas pomogne da sto prije zavrsimo nasu dzamiju. Amin!

Hvala  nasem DZEMATSKOM ODBORU, gradzevisnkoj grupi na zalaganju i utrosenom  vremenu na Bozijem putu da sve bude kako treba. Molimo Allaha da ih  obilato nagradi.

Hvala nasim izvodacima radova koji su pokazali u  svakom smislu rijeci profesionalnost, ljudskost i zelju da ovaj projekat  ugleda svejtlo dana. Nadam se da se nece pokvariti i da ce ovako ostati  do kraja ako Bog da😊.

Na  kraju se najiskrenije zahvaljujemo nasim vakifima koji su podrzali ovaj  hairli projekat bez kojih ne bi bili ovdje gdje jesmo i molimo Allaha  dz.s. da im nadoknadi imetak i da to vide na vagi dobrih dijela na  sudnjem danu. Amin!

Pozivamo one koji se nisu uvakufili da pomognu  nasu dzamiju i da iza sebe ostave trajno dobro koje ce im pomoci kako  na ovom tako i na buducem svijetu.