Zahvala vakifima

ZAHVALNOST

Na kraju mjeseca ramazana zelimo da se zahvalimo od ❤️ svim našim vakifima kako u našem dzematu tako i vakifima iz drugih džemata..❤️❤️❤️❤️. Allaha molimo da vam podari svako dobro!

Želimo da se zahvalimo vakifima iz džemata Stockholm, njihovom imamu hfz.Ahmed ef. Bukviću, njihovom džematskom odboru koji su nam dali priliku da u noći Bedra budemo njihovi gosti i da prestavimo naš projekat izgradnje džamije. 

Taj dan smo bili počašćeni tako sto su džematlije džemata Stockholm uvakufile za našu džamiju, tačnije prozore za džamiju u vrijednosti od 550 000 kruna što je više od pola vrijednosti stolarije za našu džamiju.

Veliko hvala svima od❤️!

Želimo da se zahvalimo svim hanumama našeg džemata koje su cijeli ramazan bile na usluzi svima nama kroz pripremanje, serviranje hrane i usluživanje naših džematlija na svim našim iftarima.

Hvala i mojoj omladini koja se potrudila da omladinski iftar bude lijepo organiziran. Sebe nisu nimalo štedjeli kako bi svoje vršnjake lijepo ugostili.

Zahvaljujem se i svim mojim džematlijama koji su svojim dolascima u džamiju i prisustvom na našim aktivnostima uljepšali ovaj ramazan.

Hvala mom džematakom odboru koji su sve ove aktivnosti popratili svojim učešćem u organizacijskom i finacijskom smislu.

Molim Allaha da nam svima primi naše ibadete i sva naša dobra djela. Amin!